DERNEĞİMİZ İLK KURULTAYI GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.

Derneğimiz İlk Kurultayı Gerçekleştirmiştir.

Dernek Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimleri Yapılmıştır.

12.01.2015 tarihinde kurulan Gederetliler Derneğimizin Bugün (29.03.2015) ilk kurultayını yaptık.
Geçici Yönetim ile faaliyetlerini sürdüren derneğimizin yeni Yönetim ve Denetim Kurulu, Üyelerimizin oylarıyla belirlendi.

DERNEK YÖNETİM KURULUNA
Yusuf Öztaş (Başkan)

Ali İhsan Sağlam
Durmuş Yazgan
Abdullah Buz
Ömer Özkaya
Veli Avcu
Sami Çelebi

DERNEK DENETİM KURULUNA
Yaşar Duymaz

Nevzat Şeker
Mustafa Yazgan Seçildiler.

Derneğimizin faaliyet alanları, yapılacak olanlar ve yapılması planlanan işler üyeler ile istişare edildi. Konularla ilgili detaylı bilgi verildi.
Aktif bir derneğimiz olmasından dolayı memnuniyetlerini belirten köylülerimiz, Yardımlarla daha da başarı sağlanabileceği konusunda fikir ve görüşlerini bildirdiler. Üç ay gibi kısa bir zamanda 80 üyeye ulaşan derneğimiz üye kayıtlarına devam etmektedir.

İlk Kurultay olmasına rağmen yoğun bir katılım oldu. Uzun yıllar böyle bir derneği olmayan mahallemizin sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet gösterecek bir derneğinin olması üyelerce memnuniyetle karşılandı. Derneğin devamlılığı konusunda desteklerini sonuna kadar esirgemeyeceklerini belirten üyelerimiz ve Dereiçi mahallelilerimize teşekkür ederiz.

Dernek Yönetimi olarak ilk kurultayımıza uzaktan yakından gelerek katılımda bulunan-bulunmayan herkese teşekkür ederiz.

Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen dernek başkanımız Yusuf ÖZTAŞ güven tazelemiştir. Kendisinin bu görevi layıki ile yerine getireceği konusunda üyeler fikir birliğine varmışlardır. Kendisine üyelerimiz ve tüm Dereiçi halkı adına  Başarılarının Devamını Dileriz.

Konu ile ilgili fotoğraflar.

Editör : Ali İhsan Sağlam.

RESİMLERRESİMLER